Härliga Dag!

Ja bara Älskar värme! Fast man har vart så klibbig idag.
Var ner till Tandläkarn med Celine imorse. Hon va lite blyg å ville inte visa sina övertänder men hon va duktig ändå tyckte dom :) Detta positiva va att jag även borstar hennes tänder på möran ibland (när jag borstar mina) det negativa va små godis ätande.. -Försök att håll dej till t.ex Lördagar. De gick bra till att börja med. Men svårt när hon har en mamma som är en godis råtta. :) Men ja måste sj. försöka att inte äta så mkt, ska äta mer frukt ist.
Jaja iaf. efter promenaden tog vi en runda till Kossorna i storbron :) Vi såg även 3 hästar. Celine skulle naturligtvis gå fram å klappa bådde kossorna & hästarna men de fick hon såklart INTE ;)
Sen sprang vi in på Ica en snabbis å hann jämt hem å slänga i oss lite mat så skicka Månsson & fråga om vi ville bli me dom hem å leka ute på gårn. Så dä gjorde vi. Man får passa på att sitta ute så mkt de bara går!
Denna kväll består av Tvätt & åter tvätt.. Mammas katt har bajsat & kissat på några mattor. Usch, vilken lukt de blir! Men nu har hon inte gjort nått på 2 dar!



Nej ja ska fortsätta plocka här, Vattna blommor & diska..


Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0