Min design..

  Såhär vart min Bikini som jag designa :) Lila galen som jag är!

Testa ni också... ;)

http://nelly.com/designyourbikini/? Är du Nellys nästa bikinidesigner?http://bikini.nelly.com/img/bloggaflyer.jpg Min designade bikini på NELLY.COM


I like Nelly!

Saknar

Miss you Sofia! <3
Trodde verkligen att allt va ett skämt när Mats ringde & berätta att du hastigt lämnat oss! :'( Jag stod upp i sängen den morgonen! Jag fatta ingenting!
Jag förstår inte varför Gud måste ta dom Snällaste människorna i världen??

När det blir lite varmare ute så ska jag ta promenader till dej Fia... Lovar det...
Du finns alltid i mina tankar.. Älskar dej vännen..



2 Glada Nyheter..

Det ena är att jag har fått jobb på LSS till sommaren. Bara dag tid, som jag önskade & sa till om. Så det kommer ju även att bli kvällar, hoppas på några iaf. Sara Grönros ringde mig, hon ska jobba en tid ist. för Marie-Louise sa hon. Trevlig kvinna. Gillar såna som förstår ens situation. Skönt att Celine slipper Nattis, hon trivdes inte där ett dugg i somras men hon var int där så ofta så det var int så konstigt. Så nu känns det verkligen skönt i magen, man har ju gått & funderat på hur det skulle bli till sommaren med jobb.. Hur ska man kunna leva annars.. & detta med skola hoppar jag nog över.. jag vill eg. innerst inne men det fungerar inte när man har tusen andra saker.. Fick ett brev ifrån rektorn förra veckan, att om inte jag kommer ikapp med Samhällsk. så kommer jag att skrivas ut.. Det stämmer ju men inte roligt att få ett sånt brev :(
Den andra glada nyheten var att jag får ökat tid till Celine på dagis.. En dag extra. Det känns verkligen välbehövligt.

Direkt efter jag lämnade gumman imorse så gick jag till gamla lyan & städade ur den så nu är de klart.. ska bara kasta lite "skit" som är kvar i förrådet.. & lämna nyckeln till hyresvärden.. känns för j*vla gött rent ut sagt! ;)

Nej nu är potatisen klar.. blir mos & grill körv här idag.. i brist på fantasi..


Ha en bra kväll!

Tapetsering

                     
En söt bild ifrån Mathias, som han skickade till mig för en tid sen..


Idag har jag äntligen fått hjälp mä tapetseringen.. Först kom pappa & börja i V-rum sen kom Mamma & Sören & börja i Celines rum. Det kommer att bli jätte fint. Längtar tills allt är klart så man kan börja inreda. :)

Jag fick lov att fortsätta tvätta idag för jag kom ner lite försent till tvättstugan igår så någon hade tagit min tvättid. Men nu är dä mesta tvättat iaf! Putsa fönster & satte upp gardiner i köket, dä vart så mkt hemtrevligare direkt. Celine har vart så duktig & hjälpt mej att bärt ner en massa till förrådet. Min lilla Piga ;)

Malin va hit & kollade in vår nya lya idag.. Hoppas att det blir att vi umgås mer nu när vi bor på Bergslagstorget igen. En Vän som jag har saknat mkt!


Avslutar här.. *GoNatt*




Iyaz - Replay

Denna låt får mig att tänka på dig.. <3


http://www.youtube.com/watch?v=WXxV9g7lsFE

..Fortsätter mitt skrivande här ;)

                                                                       

Jag åt nyss en lätt frukost. Jag är så dålig på att äta frukost men för att orka med att plocka här hemma efter flytten så är jag tvungen att få i mig nått. Celine är så lik mig med det där. Hon får äta när hon känner sig hungrig.

Bara för att vi endast hade Saft & Mjölk hemma igår kväll så öppnade jag en Cider. Det släckte törsten rejält. Jag la mig redan vid halv 10 igår & somna direkt. Var helt slut efter flytten!

Idag ska vi bära ner en massa i förådet.. Sen får vi lov att gå till Lekparken. Det saknade jag verkligen där vi bodde innan, en lekpark! Jag har aldrig gillat "Björnens" Lekpark.

Ska hjälpa gumman att leta fram filmer nu.


Kan någon svara på, Varför jag har sån Otur i Kärlek?? <3 Saknar Dig så fruktansvärt! Bara att få höra din Röst!



Ha en riktigt bra Söndag! *Kram från Mig*


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0