Viktuppgång & JobbHelg

Vägde mej hos Annika för 1 vecka sen.. Jag hade gått upp 3 kg.. Puuh å det har märkts på kläder..
Så nu ska jag försöka gå ner dom där.. helst 4-5 kg..
Min mage behöver framförallt att bli ganska platt igen, den har vart så uppsvälld. Inte konstigt av allt skit man har ätit.

Från kl. 14 börjar jag min Häst helg.. 30 timmar fram tills Söndag kl. 22. Puuhh Också gör jag Månd. kväll & Tisd. Dag. Men jag ser Pengarna framför mej ;) Jobbar 3 helger framöver...
Så Celine ska sova hos brorsan & Jenny hela helgen så dom hämtar henne jämt före 14.
Jag får iaf. ledig på natten.. Känns som att dä kommer att bli sena nätter ;)

Ha en trevlig helg....

Jobba är kul

Har jobbat igår kväll & dagen idag. Ledig till Fredag kl. 14. Och då är det 5 skift bara på helgen, dubbel Lördag å Söndag. Sen jobbar jag Måndag & Tisdag. Så nu ska jag bara njuta av 2 dagars ledigt!
Jag ska till Chefen på Hemtjänsten & prata imorn. (Chefen på LSS ringde & sa att det var kris) Jag vill ha nån extra tur känner  jag, kommer att jobba 77% från & med nästa vecka. & till hösten behövs dä säkert personal på Hemtjänsten.

Idag fick ja ett paket från HM, en super fin klänning till mig (som satt för tight just nu) och 1 klänning till Celine, Tshirt, Kjol & linne. Första köpta sommarkläder ;)

Nu ska jag försöka sova, har vart en rörig kväll :/

Natti

Monday Morning

Celine somnade inte förens halv 12 igår, det måste ha vart pga värmen för kl. 4 sen vaknade hon & var genom blöt runt halsen. Så jag öppnade balkongdörren, jag har alltid öppet nått fönster på natten. Sen vaknade vi vid 9.

Igår frågade pappa om jag ville med på Loppis i Nordmark för han hade hittat en fräsch soffa där. Så hem kom jag med en SOFFA. Celine hann att bada i älven hos pappa.
En RÖD Hörn soffa i plysch. Jag hade velat haft en grå eller svart soffa. Men denna får duga tills Celine har blivit Stor tjej & inte kladdar ner överallt ;)

Brorsan & hans flickvän kommer hit sen. Ikv. jobbar jag mellan 16-21.30. Carro kunde ha gumman då, jätte snällt!


Nej nu får det bli PrickigKorv macka & en Äppelkake Te Kopp :)

Ha en fin dag!


Underbar Dag!

Sitter ute i solen och steker. Första sommarn som jag får blåsor pga. solen. Den är stark med andra ord.

Denna dag har varit helt underbar, har varit i Karlstad, Mariebergsskogen. Jag Celine, Mats, Crister, Jessica, Barte, Max & Vega :) Åkt tåg, tittat på djur, lekt i parken där, badat, fikat :) Var in på Biltema & köpte Barnstol till Cykel & hjälm till Celine. Jag ska få en Cykel utav Mats, han skulle bara fixa ett nytt däck bak. Perfekt.
Då blir dä många turer :)



Är lite sugen på kalas ikväll. Grannen fråga om jag ville med på Nykroppa natten. Så vi får se hur jag gör. Jag ska iaf. grilla med mamma sen. Mys!!



RSS 2.0