Onsdag kväll...

Det har gått bra att jobba kvällen. Carro hämtade Celine på dagis, 17.30. & hade henne till 21.30. Jag är så Glad att det finns Vänner som ställer upp när det behövs! Det var GULD värt för mej! Celine hade badat & myst med Cassandra & Charlie när jag kom. Sen tvärslocknade hon i sängen när vi kom hem.
Så nu är det inte så mkt "Min mamma" om dagarna, nu är det "Min Carro" som gäller. Hehe Tokunge!

Nu ska jag kika runt lite på nätet före det blir Natti Natti.. Ska upp 7, börjar jobba halv 9 imorn. Det känns skönt,
blir inte lika stressigt.



Fina, Jag & Carro den 5e Juni. Före Öltält på Stan. ;)



Ha det gott, Natti!

Första riktiga jobbdagen :)

Cassandra gumman kom in till oss halv 9. Hon ska vara hos oss till nångång mellan 13-13.30. Celine tycker att det är så roligt att leka med kompisar. Även fast Cassandra är 7 år äldre ;)
Jag ska fixa frukost nu sen diska. Månsson skulle komma hit efter 10 så ska vi sitta ute med barnen så dom får leka & ha kul.

Kl. 16 börjar jag att jobba :) Härligt :)

Ha en UNDERBAR dag i Solen!

Grattis till mej ;)

Jag var ju med i en tävling i Filipstads Tidningen. Läste precis i annonsen i FT som kom idag, att jag hade vunnit 2 helgbiljetter :) Till Barn & Familjefestival i Sunne bär det av nästa helg då :) Jag jobbar Fredag & Söndag så det får bli Lördag. Det ska jag tala om för Celine, bara hon vaknar. Hon kommer bli överlycklig :)


Nu ska jag koka ägg sen hoppa in i duschen. Jag ska passa Älva (Finas ena dotter) mellan 10.30-12.00. :)


Ha en super härlig dag! Jag hoppas verkligen att solen är framme ända till kvällen idag!

Monday

Solsken Och jag är jätte Glad! :) Jag vaknade med nästan lyckorus i kroppen, jag vet inte varför dock. :)
Efteratt jag har slutat med Hjärtmed. så vaknar jag aldrig upp med tung andning på morgonen, kändes som ett kassaskåp över bröstet. Varje morgon. Jag har inte ätit den på 2 veckor. Jag funderar ju på att bli blodgivare, jag ska ta och ringa sjukhuset om det idag. Blod räddar liv.

När det är sommar får jag alltid känslan av att jag vill bo i hus, ha en egen gräsmatta som man bara kan gå ut å lägga sej på. Det vore drömmen för Celine om inte annat. Hon som älskar frihet :)

Nu ska jag ringa till mamma och fråga vad hon & C. pysslar med.
Sen blir det en dusch & ut i den härliga solen.


Ha en jätte bra dag! Kram

Social Dag

Idag har det vart en Social dag måste jag säga..
Va upp till Fina en stund på förmiddan, Städat för fullt hemma, Handlat fika, Haft ljusparty som vart lyckat! (vilket jag inte trodde) Dom som kom var, Månsson, Tessan, Mamma, Monica, Carina & Ramona. Var upp till Jessica så hon fick kika i katalogen, hon handlade för 700:- å det var ovanligt dåligt tydligen :) Sen kom Carro förbi & ville låna katalogen till imorn. Så än så länge är vi uppe i 2200:- Jag beställde iaf, en lila ljuslyckta (ska en del lila i vrummet hade ja tänkt) också 2 förpack. teljus. Sen får vi se hur mkt jag får handla för. :)
Efter partyt blev Celine med mamma hem och hon sover där inatt. Jag gick ner till Månsson och tog en kaffe + cider på hennes balkong. Det va skönt att sitta barnledig & prata lite..

Nu ska jag gå upp till Fina för hon ska lägga Tarot kort, Spännande.. :)
Det ser ut att bli en sen Kväll för mej.. Man får passa på ;)
Jag har en sån duktig tjej som sov ända till 10 imorse, LYX!

Har skickat sms med Mathias typ hela dagen, men han är bara sur... Så Bye bye säger ja te han.. Jag Måste släppa han, orkar inte med hans beetende!

Ha det gott, Kram

Missing

Jaha då väcktes alla minnen upp igen..
Just nu hatar jag Känslor! Måste dom finnas när det ändå inte blir som man tänkt sej.. Pust.. Min natt förstörd!!
När jag, Carro, Björn & barna grilla utanför vid 7 tiden så kommer Mathias förbi.. Ja bara stirra på honom kände jag, det gjorde ja väll också! Jag vart så CHOCKAD att han va i stan fast eg. inge ovanligt eftersom far hans bor i Nordmark. Då sa ja bara -Heej, är du här??? med jätte förvånad röst. -Ja jag är här & fiskar! Också drog han iväg mot Babylon. Där utanför satte han sej som pizza gubbarna brukar sitta. Endart för att hålla koll på mej.. & dä han såg var att ja satt & hade kul med vänner!
Jag blir bara så less...... Det är ju han ja tycker om innerst inne.. Som jag inte SKA tycka om!!

Bröllopet var riktigt fint alltså. Äsch det är väll inge spec. med det, vilket dravell tänkte jag några dagar innan. Men där satt ja med tårar i ögonen & såg det fina brud paret!
Någongång i livet hoppas jag på att få gifta mej, såå Vackert!!

Celine gumman somnade för en kvart sen, hon har härjat rejält idag.. Mammas Älskade tjej!
Jag fick en jätte söt Sten utav mamma idag som C. fick ge till mej. Det stod "Världens Bästa Mamma" på den :) Gud så sött! Också hade mamma köpt en Tvål & en Bil till Celine på Billige Niklas.




Söta stenen jag fick :) (fortf. taget med webcam)


Jag va sugen på Chips & Dip tidigare idag men nu när vi åt så mkt kött & grejer så försvann salt suget.
Jag får ta & vika tvätten nu, det vart bara en Ikea Påse idag. Skönt att tvätta ofta.


*Kram*

Happy Day

Denna mobil får det nog bli.. Jag älskar Lila. Jag köper ingen mobil för över 2000:- Finns annat att lägga pengarna på.

http://www.katshing.se/prod/prod.asp?aid=21359&ref=prisjakt



Celine & Tinda vaknade 06.50. Dom har vart i full fart hela tiden, vi har ätit Ägg frukost.
Jag ska snart skicka ett SMS till Tessan (Tindras mamma) & fråga om Celine får bli med Tindra hem en stund. Jag måste verkligen röjja undan här också bokade jag tvätt stugan mellan 12-17.
Imorn har jag ljusparty, kommer en hel del Vänner :)




Ha en bra Lördag gott folk!

Natt kompis..

2a ggn. Celine har en sov kompis hos sej :) I höstas sov Thereses, Ängla hos oss. Inatt sover Tindra Bus över :)
Dom har badat, bäddat med madrass brevid Celines säng. ätit Chips, godis, smörgås å ja vet int allt ikv. Haft så mysigt.. Dom somnade jämt före 22. Har pratat för fullt i C´s rum. Men Celine ville ligga i min säng & bli kliad på ryggen. Ska flytta över henne till hennes säng snart så dom får vakna breve varann imorn :)

Blir snart natten för en trött Mamma också.. *Gäsp*


*NattiKram*


Fredags Mys

Vi var ner till Konsum och handla i förmiddags.. Sen var vi med Mamma & Sören & fikade på Skafferiet, deras bakelser är såå goda. Annars har det inte hänt så mkt mer..
Har ont i mitt knä (som jag opererade) för 8 år sen.. SHIT 8 år sen verkligen! Jag kan få ont i det när det är kyligt/blåsigt. Tur att det finns värktab. just då. Det händer ju inte allt för ofta att jag behöver ta det.

Hade tänkt att Baka bullar idag men tiden rann iväg, vi får ta det imorn ist. Kardemumma deg.. Mumms!

Nu ska jag lägga mej & läsa Glaze en stund.. Vila benen.. Sen blir det Fredags Mys framför tvn, mä Chips, Dip & Godis :)


Ha en toppen Kväll!


Uniflex, Transcom..

Min Jobb Coach mailade mig förut och ville ha svar innan 14.00. Ang. Jobb på Transcom i Kskoga. Hon vet ju att det är de jag vill testa på, telefonist eller receptionist. Tyvärr så blir det sämre och sämre jobb i dessa Yrken.
Jag bad henne att höra utav sig v. 33. igen, då har jag inget jobb och är fritt fram! :)
Det värsta är att det blir svårt att åka buss mellan F-stad - K-skoga. Men det löser sig väl på nått vis, känner ju en del som bor i K-hamn t.ex. annars så får väll Transcom fixa tillfälligt boende.
Vill verkligen!

Nej nu ska jag snart sussa.. Nattii

Bra dag!

Det har vart en super bra dag!! Dagis, tvättat, umgåts med mina rara friends!

Nu ska jag vika kläder (som jag HATAR rent ut sagt) men det är skönt när det är klart ;)

*Kram på er*

Underbart...

Vädret är kanon idag, blåser lite kallt men man ska inte gnälla!

Imorgon efter jag har haft lyfttekning från 8-16. så åker vi antagligen upp till pappa. Skönt att komma ut på Landet. Jag vill verkligen ha en bra kamera så jag kan ta massa fina bilder och visa er..

Nu ska vi gå till Ica, handla Middag. Min Lunch imorn får bestå av Frukt & Wasa macka. Ja tänker ju inte gå hem för att äta Lunch och jag har inte råd att äta ute.

Skickade just iväg en Tävling i ifrån Filipstads Tidningen, man kan vinna biljetter till Sunne Kolsnäs Parken. Det var nått för Barn :) Läste inte så noga. Inte för att vi kommer att Vinna men det är roligt att vara med ändå :)

Om vi kommer iväg till Kstad till helgen så ska jag och Mamma dela på köpet av en Dockvagn till Celine. Hon behöver verkligen en ny, den som hon har nu håller på att rasa isär. (den var inte ny ifrån början)


Ni får ha en toppen dag, nu ska vi gå till ICA.
KRAM


Måndag snart över..

Jag förstår inte vart dagarna tar vägen (nu lät ja som en gammal kärring) haha men det är ju sant.. Vi har hunnit med ganska mkt ändå idag.. Handlat, hälsat på Mats (han bor i våran gamla lägenhet så det kändes lite konstigt), hälsat på Fina också har barnen lekt på gårn, hälsat på mamma & Sören, Jag & Celine tog en liten promenad. Sen när vi kom tillbaka så satte sej jag & C. å titta på Hello Kitty grejer på nätet, och hon ville självklart ha ALLT! :)
Sen åt hon kvällsmat, läste en bok & nu sover hon så sött... <3 Älskade hjärtat mitt!
-Min Mamma! -Min Mormor! Säger hon så fort nått barn kommer i närheten utav mej eller Sören kommer i närheten utav mamma.. Haha Hon är allt för GOO! Och hon behöver inte vara orolig över att inte få ha mej som sin Mamma! <3

Disken kallar... Och även Toan måste STÄDAS! (Kom på att ja hann även med att städa Balkongen idag! Som komer att vara REN i 2 dar! Gillar inte den där BLOMLÅDAN som Balkong!)
Sen ut med sopor också blir det Sängen för vi ska upp senast halv 8, gumman ska till Dagis.


Ha det fint...!




Jag vet inte vad jag gjorde utan dej?? Du gör mej så Happy!
Livet har sina goda stunder... Men det kan även kännas tungt, tur att det inte händer ofta!

Sönda kväll

Sitter å proppar i mej Dill chips just nu.. Köpte dä i Torsdags också fick jag 2 påsar utav rara Tessan. :)
Tur att man inte ska jobba på OLW under sommarn, då vore ja FET efter sommaren..

Har vart hos Fina 2 ggr. & hälsat på idag.. Passade Älva en stund medans Fina hade dejt ;) Kan jag ställa upp så gör jag det :)

En bra låt som har fastnat på hjärnan, Gathania – Spinning (Radio Version)

Jag måste sova snart. Jag har vart vaken så länge på nätterna nu, inte likt mej!
Och jag är så trött på möran & dagarna...









Ångrar att jag drack lite för mkt den kvällen men men gjort är gjort.. ;)


Natti Natti

Söndag

Jag är så trött idag, mina ögon vill inte riktigt öppnas. Celine vaknade vid 7. Vid halv 9 gick vi ut med Donna & Maja så dom fick göra sina behov.
Hoppas att det inte blir regn idag iaf. Fast eg. gör det inte så mkt, för vi ska ändå inte göra nått spec.

Nästa helg kanske vi ska med mamma & Sören till Örebro eller Karlstad. Shopping. Det var evigheter sen!
Det får bli Mariebergsskogen en ledig dag under sommaren, vi var dit förra sommaren. Passar utmärkt till Celine som älskar djur.

Jag ska lägga mej på soffan en stund... inte blir man piggare av de.. ;)

 Gumman förra våren


Natt gäster..

Mammas DOGS är här & ska övernatta hos oss.. ;) Donna (som den ena hunden heter) sprang & leta efter Celine direkt. Hennes svans gick som en proppeller när hon syn på C. under täcket. :)
Har städat Celines rum nu ikv. & bäddat våra sängar. Byter dom så ofta jag kan, C. svettas så om nacken när hon sover (spec. när hon just somnat). Så då är dä ju extra behövligt!



Dessa låtar ligger på min topplista!
Vilka ligger på eran?

David Guetta - Sexy Bitch
Bette Midler - Beast of burden
Melanie Fiona - Monday Morning
Eminem - Not Afraid
Stroame - Alors on Danse




FÖRLÅT men ja va bara tvungen att lägga upp denna bild en gång till!!
Sista träffen, pratet, skrattet med dej! Jag fick iaf. 6 Månader med dej!




Sov gott!! Kram!

Magsjuka

Celine har sprungit på toa minst 10 ggr. idag.. hennes avföring är som vatten.. Också säger hon att hon har ont i magen så dä är garanterat magsjuka :( 

Jag funderar på att ha ett ljusparty nästa helg, behöver lite nya dofter också vill jag så gärna ha en fågelholk.

Ska klia skruttan på ryggen nu.. Dröjjer inte många minuter tills hon somnar..


Nelly

http://Nelly.se

Därifrån ska ja beställa bara jag får lite money, finns så mycket fint. :)

Fina va så snäll & lånade ut sin internet sticka. Min är trasig så jag måste fixa en ny.

Celine tittar på Alla vi barnen i Bullerbyn för 2a ggn. idag. Hon älskar alla Astrid Lindgren filmerna. Vi låg & mös i soffan imorse. Det är så mysigt med sitt älskade barns närhet.

Borde ta tag i kläderna som ska vikas..

 
Är vi inte lika?? ;)
(Jag har dock massvis med acne) spyr över mej sj. när jag har det.

Nelly

http://Nelly.se

Därifrån ska ja beställa bara jag får lite money, finns så mycket fint. :)

Fina va så snäll & lånade ut sin internet sticka. Min är trasig så jag måste fixa en ny.

Celine tittar på Alla vi barnen i Bullerbyn för 2a ggn. idag. Hon älskar alla Astrid Lindgren filmerna. Vi låg & mös i soffan imorse. Det är så mysigt med sitt älskade barns närhet.

Borde ta tag i kläderna som ska vikas..

 
Är vi inte lika?? ;)
(Jag har dock massvis med acne) spyr över mej sj. när jag har det.

Sömn test

- Vad har du på dig när du sover?
Ibland en T-shirt, ibland bara trosor.

- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)
Jag sover alltid på sidan

- Hur många kuddar har du i sängen?
4

- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?
Ibland

- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång?
Sånt som har skett dagen innan har jag drömt

Lördag!

Regnet har ösat ner hela natten å det ser ut att komma ner mer vilken minut som helst.

Jag sitter hos Fina & tar en kopp kaffe nu. Celine målar teckningar. Hjärtan, ballonger, sol osv. Hon ritar bättre än mig, jätte duktig!

Ha en toppen dag!

Rolig Kväll

Carro & Fina gick för en stund sen.. Vi har suttit & pratat & skrattat hela kvällen. Ätit Sallad, Chips & jag tog mej några nästan alkoholfria cider ;) Carro & Fina vart lite i tagena haha Carro tappade vin glaset så dä flög iväg mot kylskåpet å dä vart vin precis överallt, tillomä ut i hallen på badrumsdörren. haha ja kul dä har vi allt haft! :D

Nu blir dä en skön sömn..

Natti Natti

Jobb

Det var ett tag sen ja skrev..

Dagarna rullar på.. i Måndags började Intro på det nya stället som Assistent. Så nu är jag trött. Det märks att man inte har jobbat sen Nov. Men ack så skönt att Jobba! Tjäna pengar & komma hemifrån, få lite rutin på livet! Slutade 22.00 ikv. Tur att mamma hjälper mej med Celine, annars har gumman vart tvungen att vart på Nattis. Hon var ju där förra året & det funkade inte bra. 2 olika dagis, vart för förvirrande för henne.

Jag älskar dej min dotter <3 Du gör mej Lycklig!

Imorn blir det Grillning med brudarna (tydligen skulle det bli regn) men det löser sej imorn ;)
Vart så sugen på Sommarcider Smultron/Kiwi. Så det köpte jag på Konsum förut. 2.25%. Gott med en massa IS i.. Mumms :) Celine får en Alkoholfri Cider såklart, Jordgubbssmak.

Nej nu ska jag sova, känner att jag behöver det nu.. ;)

*Natt Kram*

Ej underbar Sol..

Min prinsessan sussar så gott! Hon mummsa lite Dill Chip sen slockna hon direkt på Soffan för 2 min sen.
Denna värme tar på energin, jag är helt slut om kvällarna. Vad ska det blir när man börjar att jobba till veckan. Det ska bli riktigt skönt faktiskt, även fast att jag hellre har velat haft ledigt under sommaren, än en lång trist vinter :(
Försäkringskassan kan man ju bara bli GALEN på! Jag skulle fått mitt Aktivitetsstöd idag! Men nej det var försent minnsann!
Jag har blivit bränd av solen för 148748768676 ggn så nu är den inte så Underbar i mina ögon, snyft
Imorn blir det bara att sitta ute en kort sväng (iaf. mitt på dagen). Barnen ska bada i Noras pool tillsammans. Sött. Hon fick såpbubblor & en tia lott av Celine i 3 års present. Glad tjej :)

Jag ska gå in & ta ett snabbt svalt bad.. Min hud mår inte bra.. Har fått några blåsor & huden har blivit knottrig :/
Efter det måste jag ta tag i MEGA disken & MEGA Tvätten.

Ha en fortsatt trevlig Fredag! <3





Jag idag.. Det röda syns inte pga. denna dåliga cam. å tur är dä.. puuh

Underbara SOL

Du underbara sol, du får mig att må bra! Lycka!

Må så gott alla i denna sköna sommar värme!

Jag & Celine ska gå ner till "Centrum" & handla mat, Såpbubblor & present till Nora som fyller 3 år idag!
Hipp Hipp Hurra Gumman!

Solbränna

Ajaj vad mina axlar bränner men jag får skylla mej sj. när jag sitter i solen timme efter timme. Imorn sviker jag er gummor! :( Min hud måste vila!
Igår bjöd jag på glass strut m kolasås, idag rabarberpaj m. visp. Nått gott måste man ju äta när man sitter ute :)
Vi va med Carro & Tessan till Strandvägsskolans Aula & tittade på dans uppträdande osv ikv. jätte trevligt! Barna va så duktiga! :)


Pappa ringde nyss så imorn ska jag & Celine ha en pappa/morfar dag. :) (Iaf. efter 13.15. när ja hämtat C. på dagis) Det var inte igår! Vi ska med honom till Långskogen & slänga min gamla tv som han har försökt att laga. Sen blir vi kanske med han hem.
Vill ut & köra bil :)




Jag igår, brännan är värre idag kan ja lova:/ (En mkt trött Therése)



Ha det gott, NJUT av värmen ;)

RSS 2.0