Sista bilden på oss tillsammans...

Ja & Mathias, taget i Fredags..




Sommar Tider

Det har varit en Toppen dag! Nu är äntligen Sommaren här! :)
Vi har suttit ute hela dagen.. Så jag har fått lite färg iaf. Jag, Celine & Carro köpte Pizza på Babylon. Den var så god, nöt kebab, Fetaost & svarta oliver var d på.
Imorn ska jag bju brudarna & kidz på varsin glass strut m. kolasås.
Barnen har så roligt här utanför & vi föräldrar såklart.. massa prat vad annars. :)

Eftersom inte Mathias vill veta av mej mer så är det ju bara så att vi kommer aldrig mer att prata eller ses! Det känns jätte jobbigt nu eftersom att vi har pratat med varandra i princip varje dag (6 Mån)! Men det blir bättre med tiden, jag kommer att ha fullt upp med jobb under sommaren så jag kommer inte ha tid för Kärlek iaf! ;)

Har suttit & kikat lite efter en kamera, som jag vill ha en nu, spec. denna årstid.
Men det får det bli en när jag får LÖN :)
Nästa vecka börjar jag introduktion inför jobbet, hoppas att det går bra.

Jag gjorde lite Rabarberkräm ikväll. Det är bara för gott.


Sov så gott alla goa...

Mors dag

Dålig uppdatering..

Helgen har gått riktigt fort, veckan överhuvudtaget.

Var till Khamn (fastingen) Fredag- Lördag. Sov hos Mathias (en kompis till honom) Ja vart lite för fullt annars va d rätt okej! Det var ju inga fel att komma ifrån Filipstads kommun över en natt.
Mindre roligt på Lördag kväll när Mathias skickade ett sms att han inte ville träffa mig nå mer. Det är lika bra men känns ju jätte roligt att få ett sånt sms när man kommer hem! (INTE!) Han kunde ha talat om det via ögonkontakt ist. men så FEG va han!
Man känner sig bara så utnyttjad, sårad, ja jag vet inte allt!

Idag har det vart en toppen dag. Vi gick till Ica i förmiddags & handlade Middag till mamma. Så vi gick dit vid 2 tiden & lagade mat. Kasslergryta m. ris. och en sallad med fetaost i. + dressing. Super gott va dä! Mamma & Sören tackade flera ggr. & att gav mej beröm.. Laga mat kan väll alla.. Nästan ;)
Sen fick hon en Chokladask. Det stod "I love you" på chokladen. :) Också en roskopp med fat till.
Hon fick lite extra för att jag tycker att hon är värd det! Jag älskar min mamma, trotts att vi bråkar ofta!

Nu är det dags för kvällsmat, Äggmacka & Jordgubb/Rabarber Yoghurt..


Ha det gott alla, ta hand om er!


Social dag

Idag har det vart en låång dag.. En social dag!

När jag hade lämnat Celine på dagis vid 9 så ringde Therese & fråga om vi skulle ses. Ja lämna Celine 9. Sen kom hon & Ängla hit vid halv 10. Jag hade iaf. att putsa V-rums fönstret. (Det får bli Celines imorn) Vi gick ut & satte oss & drack Kaffe. Sen kom Fina & hela högen. Till slut satt jag & Jenny kvar & prata. & helt plötsligt närma sej kl. 2 då det var dags att hämta gumman. Gick förbi mamma en sväng sen kom pappa förbi snabbt med en T-shirt han köpt till C. Jag fick 2 Ugglor att ha salt & peppar i. Det stod Gran Canaria på dom. Jag hade inge sånt så det var perfekt :) Tack rara pappa :)
Sprang in & laga mat sen var vi till Therese en sväng.
Efter det gick vi direkt till dagis (vårfest) (mormor fick även bli med) :) Det bjöds på Korv m. bröd. Sen visade barnen upp några sånger/lekar. Också var det Skattjakt. :) Celine kommer att vara på dagis långa dagar under sommaren när jag jobbar, men hon stortrivs så det är lugnt för hennes del ;)
Efter vårfesten så vart vi med Susanne, Mathias & Elina hem på kvälls kaffe. Det uppskattades av Celine & Elina :)
Till helgen om det blir fint väder så ska vi grilla ute. Det blir mysigt!

Så denna dag har verkligen vart Toppen! Ja gillar när det händer nått runt omkring mej :)

Inte för att jag umgås mkt med Susanne & Mathias men om dom flyttar till Khamn så flyttar jag efter.. Ja tror att alla flyttar härifrån stan som har bott i just den lägenheten. Jag har ju även Karin i Khamn som jag vill ta upp kontakten med igen! Saknar henne massor!


Fortsatt trevlig kväll...

Solsken :)

Ja lämna Celine på dagis kl. 9. (Hon ville inte ha frukost i vanlig ordning) Inte när hon vaknade jämt efter 8 & ska iväg jämt innan 9. Hon är som mej, måste vänta minst 2 timmar innan jag kan äta.
Jag har precis druckit ett glas Nyponsoppa & en rismacka till det.

Nu ska jag tvätta fönster i v-rummet & C. rum. Sen ut i solen med brudarna. Månsson, Fina, Spetz & ja antar att Carro tittar ut. :) Det är så skönt på efterm. när solen ligger på här utanför. Igår tog vi en fika i lekparken, mysigt! Jay kom ut, en kompis till C. ifrån dagis.

Ha en toppen dag!


Tummen ner för Krog

Sitter & väntar på mamma & Celine stumpan. C. fick sova hos mormor inatt, hon va så glad.
Jag behövde liten egen tid, Jag hamnade på Ceasar helt spontant. Ja va påväg hem vid 11, stod & pratade med mamma utanför hennes köksfönster. Det stod en Ambulans utanför Malins ingång så ja vart orolig & ringde upp henne. Det händer så mkt & man är ju rädd om sina vänner! Sin Familj & sina vänner är det Finaste man har!
Sen fick vi se 2 vääldigt fulla brudar (Carro P & Jenny) som övertalade mej till slut att bli med till Ceasar.
Jag är verkligen ingen Krog människa längre, sitta vid ett bord & stri med folk & i bakrunden spelas det så dålig musik att man inte ens kan dansa! Bordet breve oss satt det 2 galna tjejer som tiggde stryk! Det kunde slutat illa för Jenny är tydligen inte den som är den så hon var inte glad.
Nej sånt där kan jag inte med!
Nästa helg är det "Fastingen" i Kristinehamn, jag åker nog dit med Fina, Månsson, Carro osv.

Glad Söndag till er alla!

Jag längtar som en tok till Tisdag, då jag ska spå mej!! :) Det var 2 år sen nu!





Guds Hemsida..

Hittade Guds Hemsida, Haha

http://www.svenskakyrkan.se/be/prayer/27057

Denna fanns bla. med.

Gud, Skydda mina barn från ondska.
Ge dom en glad och ljus barndom fylld av sånt där som blir till roliga barndomsminnen.
Låt dem sen växa upp till trygga, självständiga och medkännande människor.





< Smulan >



Goa Smulan


Goosisar

Good Morning

Celine har busat med kissen (Smulan) på morgonen, i vanlig ordning.. :)

Nu blir det frukost här före jag gör något annat. Jag ska bara kika in på www.net1.se först, jag hittade annonsen i FilipstadsTidningen. Jag behöver ett annat internet.

Write Later... :)


Mysig dag

Bullbakandet gick bra, dom vart godkända :)
Myskväll hos Månsson, Tacos & våra skruttisar har busat sig så trötta att dom somna omedelbart så fort dom fick lugn & ro.. :) Fixa fruktsallad till C. så fort vi kom hem, slog på Pippi Långstrump sen satt hon & sov.. :)

Mathias har ringt några ggr. idag (igen).. Han tyckte att vi skulle åka ner till honom imorn, eller dä va väll ja som ville åka ner & lämna hans födelsedags present. (snart gått 1 månad) 08.30 bussen blir för tidig sa ja, "-Är ja int värd dä??" Haha Han mä sina kommentarer. Det gick ingen buss hem så det får bli en annan dag.. Till veckan, när gummsan är på dagis.


Skriver mer imorn, har grus i ögonen nu..

*GonattKram*


Bullbak?


Happy Fredag!!





Det får bli bullbak idag när det är så grått & trist ute idag, behöver iväg till Ica & köpa Ingredienser bara.
Celine blir så glad när hon får hjälpa till. LYCKA!

Vi ska ev. till Månsson & äta Tacos ikväll så jag ska även köpa med lite till det.



Härliga Dag!

Ja bara Älskar värme! Fast man har vart så klibbig idag.
Var ner till Tandläkarn med Celine imorse. Hon va lite blyg å ville inte visa sina övertänder men hon va duktig ändå tyckte dom :) Detta positiva va att jag även borstar hennes tänder på möran ibland (när jag borstar mina) det negativa va små godis ätande.. -Försök att håll dej till t.ex Lördagar. De gick bra till att börja med. Men svårt när hon har en mamma som är en godis råtta. :) Men ja måste sj. försöka att inte äta så mkt, ska äta mer frukt ist.
Jaja iaf. efter promenaden tog vi en runda till Kossorna i storbron :) Vi såg även 3 hästar. Celine skulle naturligtvis gå fram å klappa bådde kossorna & hästarna men de fick hon såklart INTE ;)
Sen sprang vi in på Ica en snabbis å hann jämt hem å slänga i oss lite mat så skicka Månsson & fråga om vi ville bli me dom hem å leka ute på gårn. Så dä gjorde vi. Man får passa på att sitta ute så mkt de bara går!
Denna kväll består av Tvätt & åter tvätt.. Mammas katt har bajsat & kissat på några mattor. Usch, vilken lukt de blir! Men nu har hon inte gjort nått på 2 dar!



Nej ja ska fortsätta plocka här, Vattna blommor & diska..


Ha en bra kväll!

Gokvälls ;)

VirrNissen hörde av sig igår, int hört nått på 3 dar, wow. Ikväll ringde han tillomä. Hmm mysko kille måste ja säga. Han gör mig förvirrad, innerst inne vill ja för ja känner som ja gör för honom men dä som backar ur är att han krånglar så. Eller krånglar, han kan sura i flera dar sen helt plötsligt ä allt bra.
Tur att ja ska iväg & spå mej nästa vecka.. ;)

Det har inte hänt nått spec. idag.. Celine har vart på dagis.. Jag har vart på stan & fikat med mamma & Carina. & handlat lite på Ica. Jag & Celine har gått på Strandvägen med mammas hundar.. Dä tog ung. 1 timma.. Hehe
Ja ska börja gå raska promenader, är Celine mä så får hon sitta i vagnen :)
Gjorde lite Situps förut, (kors i taket) det får bli några till sen.. Haha några.. 100 varje kväll vore perfekt dä!

Celine ska va hos tandläkarn 8.45 imorn så vi lär upp runt 7.

Natti Natti, Kram

Fint väder & Coah möten..

Orkar eg. inte skriva men det får bli några meningar iaf.
Jag får så ont i sidan/ryggen när ja sitter för länge vid datorn, man börjar väll bli gammal. Höhö

I Söndags var vid med å hämta mammas kissemiss "Smulan" Hon vart visst me oss hem.. Oops! Nej, mamma ska väll hämta henne om några dagar.. Hon är 9/10 V. Jätte liten å söt! (som alla kattungar är)
(Lägger upp en bild senare..)


Annars har det väll inte hänt så mycket roligt.. Suttit ute i solen så fort den har lyst..
Idag har jag varit på 2 jobb coah möten. Jag har lärt mig en del redan. Så nu har jag skickat in mitt CV å Personliga Brev till min coah. Sen behöver jag lite tips om HUR man söker jobb. Och det gick vi bla. igenom idag.
Jag har fått en del bra sidor som jag tänkte titta på imorn. Jag vet iaf. 2 jobb jag ska söka (även fast det inte ligger ute någonstans) Jag vill prova på så mkt så det ska bli intressant att se om man kanske får det lättare med jobbsökandet nu. Något som jag kan jobba med fast jag eg. inte vill är inom vården. Jag gillar att jobba med människor men vården är inget för mig. Men jag tog jobbet som Personlig assistent, dels för att jag fick det så snabbt & dels för att jag har jobbat med i sammanlagt 3,5 år. tror ja dä blir :) Nu hoppas jag bara att jag & brukaren fungerar ihop annars blir det svårt.
Jobb biten blir nog bra ändå trotts allt...

Har inget mer att skriva just nu så jag avslutar här..


Ha det gott, Natti!

Happy Torsdag!

Vi har precis ätit Frukost, Skinksmörgås och HallonYoghurt.
Celine vaknade 8 imorse. (Jag är så glad att hon sover såpass länge! Vet många barn som vaknar mellan 5-6!)
Hon slog på filmen, "Se upp för dårarna" "Men dä är en film för mammor & pappor" "Men jag ska jämt bara kolla mamma" :) <3
Den filmen köpte jag bara för att Rakel Wärmländer är Skådespelerska i filmen. Dorothea som äger Kalhyttans Herrgård, Hennes dotter är Rakel. Så jag har träffat henne. Hon är även med i en scen i en utav Beck filmerna. Minns inte vilken nu.

Tittade på en kompis 3D eller det kanske tillomed är 4D bilder. Ifrån hennes Ultraljud. Vi har varit internet vänner sen Celine låg i magen. Hon ska få sitt 4e barn! Dom bilderna var så verkliga! Om jag någonsin får ett till barn så ska jag åka iväg på det. Jag Kan tänka mej att det kostar en del.

 
Jag likblek, mitt järnvärde va så lågt. Inte konstigt att jag var tvungen att slita tag i bordet ibland. Gunga rejält.
Ja va i V. 33-34 där har jag för mig..



 
Sista magbilden. Har för mig att det var kvällen innan hon tittade ut.

När jag hade sån jobbig graviditet så förstår jag inte att jag skulle kunna tänka mig att gå igenom 2 graviditeter till! Men alla vill väll ha Syskon till sina barn!


Idag kanske det blir en promenad runt Storbron & titta på kossorna.
Annars blir det bara en slappar dag. Celine ville sova hos mormor igår men då sa mormor att hon får sova där som nu inatt.

Ha en bra Kristi himmelsfärdsdag!

kiasgjorslföhlggnbnjojf

Skit säger jag! Allt jag skrev försvann! & nu orkar jag absolut inte skriva om!

Jobb under sommaren är iaf. klart å dä känns så otroligt skönt!! Jag fick Schema igår!
Men jag börjar inte förens V. 25! Ja vill börja NU! Jag har inte jobbat sen November så det ska bli riktigt gött att få komma iväg & göra nått!

Rösta på min Älskade Dotter Celine!
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=32724&_ad_is_verified=y
Du gör mitt liv värt att leva!!


Nu tar jag & sover... Zzzz....




Kram på er!


Trött


Ja är så trött idag.. Dä måste va vädret.. Hatar detta växlande väder! Kan det aldrig vara soligt en "hel" dag?!?!

Sent igår eftermiddag fick jag ett ryck så ja städa Celines & mitt rum. Så inatt sov hon i hennes rum för första ggn. Hon sken som en sol när hon vakna imorse. Hon har alltid glimtet i ögat när hon vaknar. Mitt Älskade barn!
Mitt sovrum vart jätte stort bara C. säng försvann. Det kanske va därför ja sov oroligt inatt.. Vart så tomt.. Ja vill ha närhet.. :( Ja vill ha en pojkvän/sambo!


Tvärtom!
-Tänk Doktorn jag nästan dog, jag får sån ångest av den tanken.

-Du skulle må mycket bättre av att se det som att Du var en som lyckligtvis överlevde.

Hihi Den va bra faktiskt! :)

Fkassan är såå roliga, inte! Tänk när en annan behöver pengar då är d inte bråttom minnsann men när dom ska ha det då ska dom ha det med ett ögonblick! Trött ja blir! CSN va tvungen att bekräfta att ja inte får pengar ifrån dom längre, sista utbet. va i Mars. Så nu har jag skickat ett mail till CSN. Skynda Skynda!



Ska fixa nått att äta nu, sen duscha å hämta gumman..

Have a nice day! :)

Onsdag

 Ja å Celine busar. Tror att dä va i Torsdags. Hennes mössa försvann så när vi va på stan & handla. Blir att köpa en ny. Den va tuff m stjärnan på.


 Jag, taget idag. Ville ha en ny bild på Facebook å MSN.

Förstår eg. int varför ja skaffa FB igen men dä är så många vänner som har det & dom har tydligen saknat mej ;)

Varför blir dä aldrig som man har tänkt sej?? Less ja blir!
Hade planerat att åka till Khamn, fixat det jag skulle ha med mej, barnvakt & allt också skickar Mathias vid 10. "Bara så du vet så kommer Evan & Jennie." Ööö okej! Ja känner int dom, int så roligt att sitta där när ja sj. knappt känner Mathias.. Känner han gör ja väll men inte tillräckligt. Fast när han har vart mä killkompisar förut så har han vart lika Social emot mej..
Så va dä! Ja får åka dit & lämna hans present imorn elr på Fredag.. Men då måste ja ta med mej Celine.. Ibland är det skönt att kunna umgås själva.. Prata på ett annat vis..

När ja va till stan & handla förut så sprang jag upp till nya vårdcentralen & skrev in mej & Celine elr vad man säger. Dom verka ha bättre ordning där.. Redan :) Dom skulle ha Specialist läkare för hjärt & kärlsjukdomar. Det är ju toppen! Det är perfekt när dom håller till i centrum också, visst det kanske inte är så roligt om man är jätte dåligt..


En sjuk grej som Mathias skicka.. Han talar ut :P http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=7444f901b895fab83ad39525811753e07f07344b


Vika tvätt å fortsätta min städning som aldrig blir klar...


Tack för fikat ida Månsson! :)


Ha d gott!

....

Vad fort dagarna går.. Vi har haft så fullt upp med allt möjligt så jag har inte haft tid att skriva..


Celine hade feber förra kvällen/natten så hon fick vara hemma ifrån dagis idag. (Där fick ja bara för jag sa att hon inte har vart sjuk på länge)
Vi städade i förmiddags & gjorde köttfärslimpa sen åkte jag med mamma & Monica till Grythyttan på Marken. Amanda & Albin passade Celine medans. (Monicas barn) Jätte snällt & skönt att göra något själv. Även fast jag vet att hon gillar marknader :)
Liten marknad men det räckte. Filipstadsmarken är för stort tycker ja, förstår inte att man orkar gå så mkt som man gör då! Fick med lite godis hem, fryspåsar & muffinsformar. Alltid något :)

När vi kom hem åt vi lite, sen knacka dä på dörren.. Då va dä Hyresgästföreningen som ville prata lite.. Han berättade bla. att hyrorna är för dyra här.. Och sen frågade han hur det var för övrigt också fråga han om jag ville gå med i deras förening. 80:-/månanden är det väll värt! Ifall det skulle bli något, advokat å allt fixar dom med. Jag berättade hur Celine mådde under tiden vi bodde på Tegnérgatan, så det skulle han kolla upp.. Bra bra! Och spec. Barn märker utav sånt. Antagligen var det därför hon va sjuk dygnet runt! Ja som trodde att dä va Doris hon inte tålde. Har ångest nu i efterhand.
Han va iaf. jätte trevlig & det är ju bara att ringa till dom om det blir något med nått! (om Hyresvärden säger annat)

Imorn ska jag fika med Fina & barnen också hade jag tänkt att sola en sväng... Medans Celine är på dagis..

På Onsdag ska jag till Mathias igen.. Jag har sån jobbig längtan inom mej.. Han fyller år på Onsdag så det passar ju utmärkt.. :) Ja berättar inte nu vad jag har köpt.. (ifall han läser..)


Dags att krypa ner under täcket..

Sov gott!

RSS 2.0